İlahiler

Ja Nebi Selam Alejke

Written by admin

[ad_1]

Ja Nebi Selam Alejke

Adem Ramadani

Albüm: Adem Ramadani

Beğen0
Ja Nebi Selam Alejke

2X
O Muhammed o i derguar
Ne kete fe na ke udhezuar
Me ty feja eshte plotsuar
Pejgamber je më i dalluar

ref 2X
Ja Habibi Ja Muhammed
Ja Resul Selam Alejke
Ja Habib Selam Alejke
Ja Nebi Selam Alejke
SalawatuAllah Alejke

2X
Ti Kuranin na e mesove
Dhe Islamin na i shpjegove
Shume mundime perjetove
Por Islamit sju largove

ref 2X
Ja Habibi Ja Muhammed
Ja Resul Selam Alejke
Ja Habib Selam Alejke
Ja Nebi Selam Alejke
SalawatuAllah Alejke
Albüm: Adem Ramadani

[ad_2]

Source link