admin

burhankabak33@gmail.com


13 Ağustos 2018

Kefir Türk toplumuna atalarından gelen bir besin türüdür. Kefir içeceği günümüzde sütten kefir mayası ile yapılır. Kefir yapım sürecinde ortada bir mayalanma olduğu için alkol oluşumu olup olmadığı ve bu nedenle de kefir haram mıdır sorusu sıkça sorulmaktadır. Kefir genel olarak inek veya keçi sü...

Devamını oku...